Šanami - nejen šátky na nošení miminek

Vítáme Vás v internetovém obchodě firmy ŠaNaMi vyrábějící od roku 2004 šátky na nošení miminek. Sortiment vybraný pro náš e-shop je prověřený a otestovaný námi i našimi dvěma dětmi. Nabízíme pouze to, o čemž jsme přesvědčeni, že je to kvalitní a dobré.
Pokud máte dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

ALT

ALT



ALT





Sledujte náš videokanál

O nás

01. 11. 2017, 15:15

Začalo to v roce 2004, kdy jsme poprvé na procházce potkali maminku s miminkem v šátku. Jelikož jsme zrovna čekali naše první děťátko, řešili jsme jak se o něj budeme starat, jak ho budeme nosit a jestli zvládnu malé miminko nosit v náručí i když mě bude trápit bolest zad. Dali jsme se s ní do řeči a začali se na nošení vyptávat. Řekla nám, že jí záda vůbec nebolí a šátek používá i doma když chce miminko chovat ale potřebuje mít volné ruce. Zjistili jsme, že šátek ve kterém měla děťátko uvázané stál 2500,-Kč. Tato cena se nám zdála příliš vysoká a tak jsme se začali poptávat a shánět po kvalitním a přesto levném šátku. Zjistili jsem, že cena „značkového“ 4,5m dlouhého šátku se skutečně pohybuje mezi 1500 – 3500,-Kč. „To je strašně moc!“ řekli jsme si. A jelikož manžel vystudoval textilní obor, rozhodli jsme se začít vyrábět kvalitní a přesto cenově dostupné šátky.

Začátky nebyly vůbec lehké, nejde jen koupit a ustřihnout kus látky. Šátek musí být pružný, ale i pevný aby miminko správně podpíral a úvaz nepovoloval i při delším nošení. Nakonec, po mnoha bezesných nocích a spoustě času nad hledáním toho správného postupu, vám můžeme nabídnout kvalitní a cenově dostupné Šátky Na nošení Miminka

Honzík byl první miminko, které naše šátky zkoušelo a když se nám narodil druhý syn Jiřík nosil se i on. Nejsme ortodoxní „šátkaři“, používali jsme i kočárek, ale šátek jsme s sebou nosili stále. Kdyby byl potřeba byl stále při ruce. V kočárku sloužil jako přikrývka nebo stínítko proti slunci. Při výletech do přírody byl také velkým pomocníkem. Mohli jsme se projít lesem nebo po louce a když jsme si chtěli odpočinout použili jsme ho jako deku. V létě na zahrádce jsme z něj udělali houpačku, která unesla i mě.

Byli jsme rádi že o naše šátky je zájem a snažili jsme se je stále zdokonalovat. A tak vznikla řada šátků exclusiv line ve které jsou šátky s vyšší gramáží, které jsou ideální pro nošení těžších dětí. Dále šátky z česané bavlny, které jsou hebké a přesto velmi pevné. Chtěli jme i šátek vhodný především na léto a tak jsme se rozhodli, že vyrobíme šátek s příměsí bambusu, který má úžasné vlastnosti. V létě chladí a v zimě hřeje. Je vhodný pro alergiky a hodí se pro nošení novorozenců, ale i starších dětí.

Při nošení na podzim a v zimě se zrodil v našich hlavách další nápad. Teď když chcete nosit své děťátko i v zimě, nemusíte se oblékat do nevzhledné pánské bundy. Rozšířili jsme náš sortiment o ochranné kapsy a větru a vodě odolná ponča pro nošení jak vpředu, tak vzadu.

Teď už se naše děti nenosí, ale i tak jsme za ta léta načerpali spoustu zkušeností, které se snažíme předávat našim zákazníkům.

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies. Odsouhlaste prosím nastavení cookies souborů pro použití webu.

Souhlasím se vším
Nastavení
Nesouhlasím